Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


среда, 9. септембар 2009.

Дан 406.

Протест је започео Раде Љубичић подсећањем на шеснаесту годишњицу операције "Медачки џеп" у којој је убијено преко 80 Срба, укључујући жене и децу. О овом злочину се, захваљујући заташкавању у страним и домаћим медијима, јако мало зна. "Прећуткивање или минимизарање злочина је такође злочин и саучесништво" рекао је Љубичић. Нажалост, у нашем народу има пуно оних који су саучесници у геноциду над сопственим народом.
Покрет 1389 ће се борити да се истина о догађањима током деведесетих година сазна и неће дозволити да Хашки трибунал својим лажним пресудама, уништавањем доказа и ослобађањем терориста прекраја историју. Иницијатори ратова на простору бивше СФРЈ ће преко слугерањског режима у Србији и њиховог страначког школства покушати да наметну ревидирану историју нашој деци.

Госпођа Борка Миланков, саветник покрета за људска права и слободе, осврнула се на рад недељника "Гром". Писање тих новина у августу 2008. о догађањима у Абхазији и Осетији открило је да се ради о још једном медију за "Кока Кола" пропаганду. "Сам појам "Гром" је добро познат у међународним круговима. Ради се о "војно-медицинској" организацији чији чланови су специјализовани за употребу експлозива и снајперских пушака, која је учествовала у акцијама у Хрватској, Босни и Херцеговини, Либану и Хаитију. Највећу акцију имали су у Заливу под покровитељством ЕУ.
Раде Љубичић је чињеницу да је Србија рај за вршљање разноразних тајних служби које никоме не одговорају поткрепио примерима малтретирања породице Радована Караџића од припадника британског САС-а и његовим киднаповањем.

Публициста Милош Минић се запитао какав је карактер Ивице Дачића који му је омогућио салто од Рамбујеа до ратификације велеиздајничких споразума Вука Драшковића и Тадићевог СОФА споразума у мају ове године. Зашто је жртвовано 2500 српских живота за време бомбардовања? Зашто нам је државни суверенитет требао 1998, а данас не треба?
"64 године левичари владају Србијом" рекао је Минић. Левица је веровала хрватском шовинисти Јосипу Брозу, пијандури Ивану Стамболићу, неспособном да влада Слободану Милошевићу, минђушару Зорану Ђинђићу - члану социјалистичке интернационале, Г17+ итд. Левица је била чланица злочиначког Савеза комуниста Југославије. Њихов одговор на изазове времена је био без историјског памћења, а њихова идеологија укинула је геополитику као науку.
Милош Минић је закључио свој говор тврдњом да ако неко ван Србије не инвестира новац у барем једне народне новине, један радио и једну ТВ, неће бити промене политичке свести у националистичком (народном) правцу.

1 коментар:

  1. Прекрајање историје тек следи, али чекајте само да почну да се баве историјом из прошлих векова.

    Има новина, боље рећи таблоида, који имају изглед да су опозициони, али су обично заваравање људи. Бављење појединим истрошеним политичким личностима, ма колико још биле моћне и у власти, не значи да се ради о опозиционој штампи.

    Пре свега, важни су електронски медији и када сам писао о ускраћености за приступ другог размишљања од актуелне власти (против приступања "еU"), мислио сам најпре на електронске медије - радио и телевизију.

    ОдговориИзбриши