Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


петак, 14. август 2009.

Дан 380.

Миленко Бодин из удружења Студенички круг пренео је поздраве Радована Караџића организаторима и учесницима протеста из хашког казамата који, по његовим речима, служи да нас понизи али му то не полази за руком јер српски народ има иза себе дугу историју у којој је било пораза али и великих победа. Затим је прочитао писмо Радована Караџића које можете погледати овде.
Раде Љубичић се запитао да ли такво писмо и песму "Причешће", коју је написао хашки заточеник који је хтео да остане анониман, могу да напишу ратни злочинци? Та писма говоре о томе какви су људи који су утамничени у Хагу али су уједно и оптужница против Хашког трибунала, али и домаће марионетске власти која их је испоручила.
Вукашин из удружења Студенички круг је затим прочитао песму "Причешће", а Раде Љубичић је завршио протест подсећањем да су људи који су направили затвор у Гвантанаму, бомбардовали Србију и направили Хашки трибунал исти - представници цивилизације која се одрекла Христа.