Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


недеља, 13. септембар 2009.

Дан 410.

Данашњи протест могао би да носи радни назив "НАТО злочинци на батајничком небу, поново".
Протест је почео Раде Љубичић освртом на акције режима уперене против војне безбедности Србије. Војни аеродром Поникве код Ужица је продат и тиме је ослабљена већ добрим делом нарушена одбрамбена способност Србије, а добро знамо да је Србија током историје била честа мета агресија.

Потом се скупу обратила гђа Љиљана Лечић са коментаром на аеро-митинг у Батајници. Рачунајући на кратку памет српског народа, режим је, у години у којој је десетогодишњи помен НАТО бомбардовања Србије, иронично одржао међународни аеро-митинг како би угостио оне авионе и пилоте који су свакодневно бомбардовали Батајницу, убивши, између осталих, трогодишњу Милицу Ракић.
Цела ситуација, укључујући славопојке митингу на Сорошовим медијима, уопште не изненађује, имајући у виду да су и Тадић и Шутановац НАТО курсисти. Реално стање српске авијације на челу са Шунатовцем најбоље показују учестали падови авиона.
Сорошовизија се такође истакла извештавањем о "Породичној шетњи" у којем је приказала број учесника десетоструко мањим од стварног, промовишући евроунијатску будалаштину по којој су хетеросексуални породични људи заостали и примитивни, а анални типови су савремени, "ин" и треба да буду поносни (отуда име "Парада поноса").

Раде Љубичић је завршио протест тврдњом да се наставља обрачун режима са свима који се опиру отцепљењу Косова и Метохије. Након обрачуна са Српским националним већем Северног Косова и Заједницом српских општина, када су покушали да склоне Милана Ивановића и Марка Јакшића, сада путем окупационих медија почињу хајку на Владику Артемија. Наравно, на челу тих акција налази се Б92.
Раде Љубичић је, за све оне који не знају шта значи појам "страни плаћеници", појаснио: "По закону, ниједна телевизија у Србији не сме да буде у већинском страном власништву - више од 49 одсто. Постоје докази да новац Џорџа Сороша чини 70 одсто власничког капитала Б92, мада је објективно тај део 90 одсто." Да се у Србији поштују закони, та би ТВ одавно била угашена.