Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


субота, 5. септембар 2009.

Дан 402.

Након православне молитве говорио је Отац Александар Коканович, свештеник Руске православне цркве и  председник Српско-Руског православног братства. Он је замолио да људи православног доброг срца помогну да се подигне Црква Преображења Господњег при Српском духовном културном центру имена Светог Саве Српскога у Москви. "Рад на Срском центру у Москви, као и сваки други предани рад удаљава нас од греха, а подизањем тог центра подизаћемо и наше родољубље." рекао је отац Александар.
Покрет 1389 ће се трудити да допринесе колико може пројекту Српског духовног културног центра у Русији, јер схвата важност пројекта, за разлику од издајничког режима који је од владе Руске федерације добио бесплатно ексклузиван простор у центру Москве за изградњу Српског дома (сличног Руском дому у Београду), али је због нереаговања српске стране предлог повучен.
Покрет 1389 сматра да ЕУ/НАТО марионете у Србији намерно саботирају пројекте који зближавају два братска народа.

Раде Љубичић је потом скренуо пажњу на вест да су у околини Ниша почеле војне вежбе у којима учествују војске Америке, Украјине, Грузије и Србије. Иронија је што је Шунатовац дао војсци Америке и колонија да одрже вежбе на терену који су претходно од касетних и других бомби НАТО-а очистили припадници руских специјалних снага. Поражавајућа је чињеница да је гост квислиншког режима Војска Грузије, која је чинила зверства над цивилима у Јужној Осетији.

Етничку чистку вршили су оружјем које су им добављали Шутановац и Тадић, тј. они који сада продају причу о "Несврстанима". Али, то само говори о томе какав је шљам петооктобарска поплава избацила.