Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


недеља, 16. август 2009.

Дан 382.

Покрет 1389 је недељу, 16. август, посветио борби против беле куге у Србији.
При томе се првенствено мисли на скоро 200.000 прекида трудноће годишње, што значи да је Србија за десет последњих година изгубила један град величине Београда.
Гинеколози су од Другог светског рата до данас убили целу Србију, више људи него што је страдало у оба балканска и оба светска рата.
"Морамо се борити да принцип и снага живота победи западну демонску културу смрти, цивилизацију смрти која гаји деструкцију и смрт као смисао свог постојања - због чега јој се ми тако оштро супротстављамо", рекао је Раде Љубичић.
Да је проблем чедоморства алармантан, али да не треба занемарити ни бригу о већ рођеној деци нагласио је координатор православног савета Жељко који је описао акцију украшавања запуштених паркова по Београду коју је извео са својим пријатељима и најавио играоницу за најмлађе Београђане која је мало касније одржана на Тргу Републике. Деци су подељени шарени балони, креде у боји за шарање по асфалту, пуштана је музика са разгласа.
Ево како је изгледала акција "Мој паркић - мој свет":