Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


четвртак, 30. април 2009.

дан 274.

Свакодневни слободарски сабор у престоници свих Срба, данас је одржан 274.пут и започео је православном молитвом, чиме се показује његов мирољубиви и православни карактер.

Раде Љубичић, председник Покрета 1389, сумирао је утиске са јучерашње веома успешне шетње, која се може сматрати и победничком, јер Србија неће слати своје војнике у Гризуји! Љубичић је навео и низ других земаља које су одустале од маневара у Грузији, међу којима су Летонија, Естонија, Казахстан и Јерменија, што показује да је моћ НАТО у великом слабљењу и да је све мање држава спремно да слепо следе интересе те евроатланске војне алијансе. Љубичић је додао да је јучерашњем скупу присуствовало и 5 страних и 2 домаће новинарске екипе.

Борка Миланков, саветник Покрета 1389 за људска права, критиковала је најаву председника Тадића о промени Устава Србије. Народ стоји иза тог Устава, јер га је већински подржао на референдуму и питање је који су прави мотиви председика Тадића да говори о његовом мењању. Госпођа Миланков је говорила и о медијима, који су затворени за националне идеје и покрете и позвала окупљене да упркос тешкој борби буду упорни и истрајни, али и да личним контактима сведоче о истини са Трга Републике.

Свакодневна окупљања се настављају, сваког дана од 17 часова! Живела Србија!