Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


уторак, 8. септембар 2009.

Дан 405.

Након православне молитве, Раде Љубичић се захвалио брату Антону из организације "Косовски фронт" из Русије који нам је поклонио заставу Романових, заставу под којом је Русија кренула у Први светски рат - првенствено због заштите Србије.

Док се режимски медији занимају спортским резултатима, у Београду штрајкују радници из  Крагујевца које је ојадио супруг Славице Ђукић-Дејановић, једнe од легенди Евро-Атлантске коалиције. Очајно стање привреде и радничког стандарда последица је процеса тзв транзиције, која је замишљена тако да цела источна и централна Европа буду транзициони губитници, а западна Европа транзициони добитник.  Империјални центри моћи третирају земље источне Европе као колоније и извор јефтине радне снаге, називајући то "интеграцијама". И сама идеја да о судбини нашег народа и државе одлучују странци (Бриселске  бирократе), над чијим избором немамо контролу, не може бити плод здравог разума, а сви смо сведоци како регулатива написана у Бриселу и потом усвојена у парламенту утиче на наш живот.

О каквом се злу ради најлакше се види на војној грани ЕУ и САД - НАТО пакту, а добар пример су маневри у Републици Српској, у околини Бањалуке. Игнорисање суверенитета, не само Републике Српске већ и БиХ, неодољиво подсећа на времена пред анексију 1908. од стране Аустроугарске или припајање Босне НД Хрватској 1941. и изазвало је велике протесте у РС.
Српски народ у РС је, може се рећи, у окупацији и Покрет 1389 организује марш подршке нашој браћи под именом "Крсни ход". Марш на Дрину, од Београда до Бијељине, одржаће се од 24. до 27. септембра.

Нема коментара:

Постави коментар