Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


понедељак, 27. април 2009.

Дан 271.

Протест на Тргу одржан је и данас у центру Београда, по готово олујном ветру. Скуп је започео молитвом.
Раде Љубичић, председник Покрета 1389 коментарисао је дешавања на Косову и Метохији, где су КФОР и ЕУЛЕКС, напали Србе у Брђанима, да би Албанцима градили куће, а са друге стране нико од Срба не може да се врати у своје куће. Та двострука политика запада, у овом случају НАТО и ЕУ је још један показатељ бесмислености евроатланских интеграција које наша власт спроводи. Тражимо одговорност наше власти што је прихватила и легализовала ЕУЛЕКС и овакво његово деловање, које је свакоме ко се озбиљно бави политиком, било потпуно очекивано.
Миленко Бодин, председник Студеничког Круга, вратио се из посете Републици Српској, односно делу логора Јасеновац који се налазио у Великој Градини, која је место највећег страдања. Бодин је тешко сузбијао емоције и осећање док је говорио о тој посети логору, који је могао да осмисли само зликовачки ум. Бодин је истакао да је и поносан  на наш народ у РС који је изузетно храбар и није изгубио жељу да поносно и достојанствено живи у својој држави!
Грађанима се обратио и Милош Минић, у изузетно надахнутом говору. Он је говорио о погубној владавини левичара у историји Србије, почев од комунистичке владавине, до садашње владавине уједињене левице у облику ДС и СПС. Таква влада доноси одлуку да шаље наше војнике у Грузију, а не пада јој на памет да их пошаље на Космет! Минић је оштро критиковао и долазак последњег југословенског премијера Анта Марковића, кога је назвао "хрватским националистом".Он је у Србији дочекан као месија, а многи су заборавили да је током његове владавине потрошено 15 милијарди долара девизних резерви, које су биле предуслов за успешно вођење рата против сепаратиста.