Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


недеља, 24. август 2008.

Дан 33.

Стотинак припадника Покрета 1389 и Образ, учесници протеста у 17 сати на Тргу Републике, посетили су београдски фестивал пива «Бир фест» и на концерту групе «Ортодокс Келтс» који је почео у 22 сата у првом реду истакли транспарент «Еулекс=Окупација».
Окупљени грађани скандирали су заједно са њима «Косово је срце Србије», «Радован Караџић» и «Ратко Младић».
Читава акција протекла је без инцидената. После организованог одласка у Гучу и на дочек Милорада Чавића, «Бир фест» је трећа по реду акцији овог типа и све су биле топло прихваћене од окупљеног народа.

Дан 33.

У знаку хуманости и донације одређених органа онима који су без истих остали, протекао је 33. дан свенародног, антирежимског протеста. Неколико стотина демонстраната обишло је медијске страћаре, а некада чувене куће, ''Новости'' и ''Политику'' и уручило уредништву кокошија јаја, пошто су, као што је већ речено, без истих у овој злогласној транзицији остали, а с обзиром на пројављени кукавичлук када је новинарска професија у питању и одсуство етике у послу за који су плаћени. ''Новости'' су испоштовали наредбу главешина, да ни случајно не отварају врата нити да преузимају икакве донације и дарове, па су јаја остала пред вратима да чекају своје нове власнике.''Политика'' је преузела своје дарове, што је знак да схватају озбиљност тренутка у којем се налазе. Међу народом који протествује, нашли су се чувени адвокат Вељко Губерина као и етнолог Драган Антонић. Надамо се да ће горенаведене медијске куће престати да вређају интелигенцију нашег народа и почети објективно извештавају о ситуацији у земљи као и о протестима који трају више од месец дана, упркос претњама оних који су и који раде за непријатеље Србије.