Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


среда, 19. август 2009.

Дан 385.

Протест је почео честитањем великог хришћанског празника Преображења Господњег уз наду да ће српски народ доживети преображење из себичне, потрошачке, европске у православну, заветну и слободарску природу.
Промене у врху државе су такође неминовне, јер је долазак Дмитрија Медведева и најутицајнијих људи Русије у посету Србији најава да је време политичких маштарија прошло. Долази, међутим, време да појединци одговарају за оно што су радили и да се прекине криминални терор власти над организаторима и учесницима протеста на Тргу Републике.
У вези са најављеном парадом хомосексуалаца истакнуто је да Покрет 1389 са гађењем одбацује геј, фашистичке, нацистичке и све друге манифестације које нам долазе из западне Европе, јер су то туђе вредности које немају корен у нашој хришћанској традицији.
Такође је речено да је Драган Ђилас, градоначелник Београда, дао "донацију" од 200 милиона динара из градског буџета Полицијској управи града (Ивици Дачићу), гле чуда, управо пред геј параду. То промовисање изопачености је услов Европске Уније, као што је и отцепљење КиМ, сепаратизам у Војводини и подела централне Србије.