Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


петак, 15. август 2008.

Дан 24.

У свом говору на данашњем протесту, председник Српског Народног Покрета "1389" Раде Љубичић обавестио је демонстранте да полиција прети хапшењем појединим учесницима мирног протеста и упозорио припаднике МУП да престану са притисцима. Такође окупљенима су се обратили народни посланици СРС Момир Марковић и мр Дејан Мировић.
Данашњи протест обележио је перформанст "Потрага за караџићевим лаптопом". Демонстранти су са Трга Републике кренули у протесну шетњу улицама Београда а "специјалне" јединице демонстраната су трагале за лаптоповима, књигама, дисковима, алудирајући на недавно пронађен радованом лаптоп на путу у Батајници. Пронашли су четири лаптопа а чак три код председништва и код градског одбора Демократске странке што никог није зачудило да се баш код тих места нађу "нестале" ствари.
Скупу су као и до сада присуствовали Лука Караџић и генерал Божидар Делић. Протест је прошао без инцидената, што се и очекивало.