Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


субота, 9. август 2008.

Дан 18.

И данашњи протест прошао је у миру и доброј атмосфери. Између осталих говорника демонстрантима се обратио француски историчар и геополитичар Ив Батај који је позтрадљен великим аплаузом.

Протесна шетња се упутила до зграде владе где је изведен перформанс читања и препоруке туристичких дестинација члановима владе са жељом да они који нису на одмору да иду јер ионако ништа не раде. Демонстранти су им препоручили Хрватску јер чланови владе ту земљу виде као пријатељску и радо иду у њу, са жељом да оду што дуже а по могућности тамо и да остану. Делегација демонстраната све понуде и проспекте је предла у згради владе.

По завршетку перформанса наступило је невреме које није поколебало демонстранте. Иако је наступила јака киша, ветар и хладноћа демонстранти су наставили ка Тргу Републике. (Били смо мокри до коже али нисмо хтели да одустанемо јер је са нама све време био и генерал Делић)