Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


четвртак, 3. септембар 2009.

Дан 400.

Након молитве је говорио Раде Љубичић.
Ако је веровати медијима у Србији, овој држави је све важније од протеста на Тргу Републике: трачеви ко је где јео и пио, ко се с ким видео а сa ким није, ко је кога оговарао, ко је шта обукао. Гомила глупости од којих човек изгуби вољу да такве медије чита, слуша или гледа. Насупрот томе, ствари које су битне, суштинске, које се тичу опстанка Србије и српског народа у матици и ван ње и очувања уставног поретка, су маргинализоване.
Када је протест почињао, многи су процењивали да су захтеви протеста претерани, али из дана у дан се потврђује оно што смо говорили. Све што уништава Србију исходи из Тројног пакта - три осовине зла: ЕУ, НАТО, Хашки трибунал. Изручења Хашком трибуналу значе улазак у ЕУ, улазак у ЕУ значи улазак у НАТО. Прихватањем једне од те три осовине прихвата се цели Тројни пакт. А што смо ближе ЕУ, то се карте више отварају: Закон о медијском мраку, геј парада, хистерична пропаганде за признавање Косова, уништавање војске, федерализација, дужничко ропство, ратовање за НАТО итд.

Експерт за људска права и саветник Покрета 1389, Борка Миланков, рекла је да је у скупштинску процедуру ушао закон о сарадњи министарстава армије САД и Србије. Као у војној хунти, тај закон не предвиђа цивилну судску надлежност. „Да ли ће се српски војници борити за Aмериканце у њиховим ратним сукобима, којих, по подацима УН, има 140 у свету?“, упитала се госпођа Миланков. У уговору се такође прихвата увожење хемијског оружја за контролу демонстрација.

Протест је завршио Миодраг, координатор покрета за Вождовац, који се осврнуо на чиповане личне карте, које су увертира за чиповану популацију будуће супердржаве Европе. Могућности надзора и контроле путем микрочипова су већ познате свим нормалним људима.

Дан 399.


Српски медији и даље не показују интересовање да извештавају о протесту на Тргу Републике, чиме би доказали да у Србији постоји слобода изражавања.
„Зашто једној земљи или једној заједници држава сметају људи који мисле другачије, својом главом, и на миран и цивилизован начин износе своје ставове на трговима?“ упитао се Раде Љубичић. То може да смета само оном ко покушава да одржи неку догму, у овом случају догму о савршенству Европске уније.
Истина је сасвим другачија: ЕУ је електронско-тоталитарни режим који помоћу суперрачунара у Бриселу (званим „Звер“), у коме су похрањени подаци о житељима ЕУ, покушава да надзире све животне аспекте грађана. Сви медији у ЕУ су у рукама малог броја људи, заступника исте идеологије, који цензуришу информације у складу са њом.

Борка Миланков, експерт за људска права и саветник Покрета 1389, рекла је да је најбољи пример рушења устава од стране министара ове владе војни споразум Америчке армије и Министарства одбране Србије. Најстрашнији део тога споразума је дозвољавање хемијских дејстава, иако ЕУ то није дозволила америчким трупама. Влада и министар одбране поштују тај споразум иако није потврђен у парламенту. Поштујући тај споразум, они су у директном сукобу са  ЕУ, УН, ОЕБС-ом и свим организацијама које штите међународно право.
Госпођа Миланков је најавила за следећи дан изношење конкретног доказа да влада и министар руше Устав и замолила да се учесници протеста појаве у што већем броју.

Након тога је потписиван одговор на писмо Радована Караџића с почетка августа, који је, у ствари, писмо свим хашким заточеницима, које ће им бити достављено следеће недеље. То писмо ће такође бити потписивано у четвртак 3. септембра на Тргу Републике.