Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


недеља, 17. август 2008.

Дан 26.

Данашњи протест започео је паљењем свећа на Тргу Републике за преминулог Ранка Пантића којег је жандармерија брутелно претукла 29. јула у Београду на митиингу СРС "Слобода за Србију". Ранко је био две недеље у коми а да се медији нису удостојили да о томе известе било шта. Када је подлегао батињању медији су једна који секунд потрошили да пренесу ову трагичну вест. Да подсетимо, када је нападнут новинар Б92, та медијска кућа је брујала од те вести, осуђивања итд. та вест се непрестано вртела данима а ово убиство Ранка Пантића прошло је као нека небитна вест. Да ли можете да се помирите са оваквим медијским мраком?
Након паљења свећа демонстранти у се упутили у зграду телевизије "Студио Б" где су се након након неодлучности запослених ко ће да их прими ипак састали са уредницом иинформативног програма коју су информисали како се зове човек који је убијен јер је та медијска кућа пренела вест да је неко умро не рекавши име. Такође, демонстарнти су је информисали да су палили свеће и предложили да и она учини исто.