Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


субота, 16. август 2008.

Дан 25.

Још једним поготком у центар, био је обележен 25. дан свенародног, антирежимског протеста. На плус 40, најсмелији су кренули путем Макензијеве, у којој је тренутно седиште ''Фонда за хуманитарно право''.
Данашњи протест је био посвећен Наташи Кандић из горе наведеног фонда, познатој по борби против људских (читај: српских) права, а по борби за права агресора на Србију и њене житеље у сваком могућем смислу.Наташа је од Срба добила на дар кукасти крст и фотографију са њеним ликом а у униформи нацисте, што јој по њеним делима деструкције , као и константног говора мржње и атака на српску интелигенцију и приличи.
Као и до сада, народ је поздрављао ову идеју, многи су се на лицу места придруживали протесту. Деца, млади и стари, као једно у љубави према отаџбини, корачали су достојанствено врелим београдским асфалтом.
Настављамо, до победе! (Хвала Марији за извештај)