Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


среда, 26. август 2009.

Дан 392.

Притисак Шиптара на косовске Србе у селу Брђани поред Косовске Митровице не јењава. Осокољени никаквом реакцијом режима у Београду и очигледном пристрасношћу такозваних "међународних снага", шиптари упорно настављају са непоштовањем договора о обнови кућа.
Покрет 1389 сматра да највећа одговорност за настале нереде лежи на снагама Еулекс-а, јер су оне директно задужене за спровођење договора. Вође Шиптара на КиM не крију да се Еулекс ставио на њихову страну (сетимо се засипања Срба сузавцем и шок-бомбама у априлу и мају ове године).
Срби са КиМ најављују свој долазак у Београд, принуђени да на његовим улицама и трговима разбијају медијску блокаду квислиншког режима.
Затим је речено да крах евроунијатске идеологије Цветковићеве владе Бориса Тадића и њених сателитских странака најбоље илуструје вест да "Хрватска разматра предлог Србије о заједничком организовању Самита несврстаних 2011. године, са осталим републикама бивше Југославије. Самит, поводом 50 година постојања Покрета, био би организован у Београду, у коме је одржан и први самит 1961. године."
Када се сетимо изборне реторике "демократских" странака, како ће долазак на власт народне опције "вратити Србију у прошлост", не знамо да ли да се смејемо или да плачемо. Најзад се отворено показао континуитет кумровечке школе коју по Србији повампирују синови комунистичких комесара и који још није ишчилео из главе просечног српског гласача.