Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


понедељак, 11. август 2008.

Дан 20.

И данас су настављени протести против ненродног режима Ботиса Тадића и Ивице Дачића. Демонстранти су поново ишли у медијски шетњу до меидја у којима влада једноумње, пристрасност и мрак.

Учесници протеста су од Трга Републике ишлу у протесну шетњу до редакција београдских дневних листова "Pres" и "Blic" и уручили им батеријске лампе како би осветлили медијски мрак који тамо влада и подсетили их на свакодненве протесте о којима те новине не извештавају.

Демонстранте су поздравили представник покрета "1389" Раде Љубичић, представник "Образа" Младен Обрадовић, књижевник Рајко Ђурђевић и бивши дипломата Владимир Кршљанин.

И дананас је настављено прикупљање потписа за смену министра полиције Ивице Дачића као и прикупљање потписа за поштовање устава и неизручења Миладина Ковачевића.

Скуп је прошао без инцидената.