Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


субота, 29. август 2009.

Дан 395.

Саветник Покрета 1389 за људска права, Борка Миланков, говорила је након традиционалне молитве. Она се осврнула на перфидну антируску кампању која се и даље спроводи у глобалистичким медијима у Србији. У ламенту над прошлим временима америчке хегемоније, новинар Политике је изјаву Владимира Путина, да су поређења Косова и Метохије и Ј. Осетије морално основана, искористио да стави знак једнакости између КиМ и Ј. Осетије и "најави" промену руске политике према окупацији јужне српске покрајине. Потпуно заборављање резолуције 1244 и реактивирање тезе да су Руси "искористили Косово за неке своје циљеве", показује намеру да се наруше пријатељски односи са том земљом, нарочито имајући у виду најављену посету председника Руске Федерације.

Раде Љубичић је прокоментарисао како изгледа америчка "демократија" у окупираном Ираку. У тој демократији улаже се првенствено у војску. Тако имамо трагикомичну ситуацију у којој се састају две НАТО марионете (Шутановац и ал Малики) да договоре "сарадњу" у изградњи војних објеката и снабдевању оружјем. Арапи убијени српским оружјем биће сигуран знак да смо евро-атлантски интегрисани.

Протест је завршен коментаром безумног плана који се намеће из страних и домаћих глобалистичких кругова кроз услов ММФ-а: да штедимо на школству тако што ћемо се "ослободити вишка" школских установа и запослених! То што ће поштовање страних диктата проузроковати вишак од 11.000 оделења у Србији говори да је ова власт међу најгорима коју је Србија икада имала.