Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


петак, 28. август 2009.

Дан 394.

Након православне молитве говорилу су Борка Миланков, саветник Покрета 1389 за људска права и Раде Љубичић.
Честитан је велики православни празник, Успење Пресвете Богородице.
Потом су се говорници осврнули на најаве из Вашингтона о одустајању постављања НАТО противракетног штита у Пољској и Чешкој. Уместо тих земаља, размишља се о постављању штита у Израелу, Турској и (наравно) на Балкану. Америчка бирократија је већ демантовала ту вест, али то показује њену несигурност у одлучивању од којег дела света ће направити НАТО полигон за тестирање рушилачке моћи у будућим ратним сукобима.
Због полтронске природе наше власти, канцеларије НАТО-а у Министарству одбране и америчког курсисте, министра одбране - не би нас изненадило постављање противракетног штита у Србији.
Руси постављање НАТО штита у европским земљама сматрају за директну претњу и најављују стављање тих америчких база на листу ракетних мета.

Такође је речено да је, имајући у виду најављено потписивање стратешког споразума са Русијом 20. октобра, потписаног уговора са Кином, са ЕУ, споразум "Партнерство за мир" који је потписао Тадић 14. децембра 2006. у седишту НАТО-а у Бриселу итд., заиста тешко схватити са којом стратегијом наступа Тадићев режим.
Или је Кина европска земља, или је идеологију "евроатлантских интеграција" прегазило време - за мање од деценије.