Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


недеља, 3. август 2008.

Дан 12.

Дан 12. протеста против тираније Бориса Тадића. Протест је протекао мирно и достојанствено. Медијски мрак још увек траје па су медији овом озбиљном протесту, поклонили изузетно мало пажње. Протест се шири да то промени !

Демонстрантима се, између осталих обратила и Вишња Кнежевић, магистар филозофије.

Протесна поворка ишла је до зграде РТС-а где су окупљени демонстранти упутили делегацију која је однела упаљен фењер представнику РТС-а да мало осветле медијски мрак који је завладао у тој кући, коју СВИ грађани Србије плаћају. Делегација демонстраната је скренула пажњу представнику РТС-а на необјективно извештаваље државне ТВ са свакодневних протеста и изразила захтев и наду да ће одговорни у РТС-у унети објективност у свој рад. Потом су напустили здраду РТС-а а демонстранти су остављали сијалице испред са поруком "Упалите светло!".

Протесна шетња је настављена поред зграде председништва а затим до Трга Републике. Протест је протекао без икаквих инцидената, што је и очекивано.





За сутра, 03.08.2008. у 17х, предвиђена је протесна шетња до просторија СПС-а и предаја кофера министру полиције Ивици Дачићу са симболичних 5 мил. долара колико је УСА понудила за главу Радована Караџића.

Учествујте!