Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


четвртак, 20. август 2009.

Дан 386.

"Ако сагледамо догађаје у земљама региона, па и на читавом континенту, видећемо да се они одвијају по истом шаблону" рекао је на почетку протеста Раде Љубичић. Добар пример је Македонија, која је наивно препустила решавање свог унутрашњег проблема са албанском мањином свом стратешком партнеру - САД. Тиме су се одрекли свог суверенитета, а проблем са Албанцима ескалира.
Истовремено се тероришу верници и свештеници СПЦ (пример владике Јована). Тај терор потиче од марионетске власти (каква је у већини бивших југословенских република), а циљ је асимилација Срба.
Власт у Србији није ништа боља. Здушно подржава окупационе акције америчке војске у Ираку и Авганистану а нашу војску потпуно уништава, називајући то реформама. Тако имамо парадоксалну ситуацију да је полиција бројнија и боље опремљена од војске што је сигуран знак да живимо у полицијској држави. Сви медији су у функцији режимске пропаганде што није било ни у време Слободана Милошевића. Економска политика се састоји искључиво од кукњаве пред банкарима за нове кредите које ће отплаћивати генерације Срба. Сада им одговарају аранжмани и са земљама којима су се, у својој глупости, подсмевали: Русијом и Кином.
Надамо се да ће ту власт ускоро сменити нова, државотворна, која не живи у прошлости и која је у стању да се суочи са изазовима новог времена.