Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


петак, 8. август 2008.

Дан 17.

На данашњем протесту је између осталих уважених говорника говорио и синовац генерала Ратка Младића Горан који је позвао свог стрица да се никад не преда неправедном хашком трибуналу.

Протесна поворка упутила се до зграде министарства одбране. Јаке полицијске снаге су блокирале су пут према Америчкој и Хрватској амбасади иако мирни демонстранти нису ни показивали заинтересованост да иду у том правцу. Зграду министарства одбране чувала је војна полиција која није дозволила улаз представницима демонстраната. Демонстранти су за поклон министру Шутановцу донели мајицу са НАТО симболом и компијутерску игру која симулира лет НАТО авионима да се министар изигра и да га прође велика потреба за увлачењем Србије у тај пакт који је 1999. извршио агресију на Србију побивши хиљаде наших грађана и окупирао Космет. Поклон министру Шутановцу преузео је портир.






Дана 08.08.2008. протести се настављају. Демонстранти ће опет поклањати али овај пут влади Србије. У питању понуде туристичких агенција за егзотичне дестинације да и онај део владе који није на одмору оде јер кад су већ скупштину послали на одмор могу и они да иду јер је у Србији све сређено и нема никаквих проблема.

Придружите се! Трг Републике 17х.