Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


понедељак, 14. септембар 2009.

Дан 411.

Протест је, Након традиционалне православне молитве, започео Раде Љубичић. Он је рекао да организатори свакодневног протеста сматрају да је за Србију најбоље да се парада сексуално изопачених не одржи. Покрет 1389 и Студенички круг апелују на Полицију и власти да спрече парадирање педера и лезбејки јер је то у супротности са нашом православном државотворном традицијом.
Уколико се режим оглуши на молбе да се спречи јавно пропагирање сексуалне изопачености, иако знају за расположење народа и најаву многих организација, група и појединаца да неће дозволити шепурење настраних на београдским улицама, мораће да преузме одговорност за сваког повређеног уколико дође до крвопролића.
Најодговорнији за ова дешавања, Борис Тадић, Ивица Дачић и Мирко Цветковић, вероватно мисле да, ако нису одговарали за смрт Ранка Панића, могу да понављају тај сценарио више пута, што доказује већ познату чињеницу да проливање српске крви или смрт Србина за њих не представља неки велики проблем.
Просто је невероватно да је српски народ спреман да прихвати вредности ЕУ, перверзног система у којем ће познати британски хомосексуалац Елтон Џон и његов законити супруг(а) Дејвид усвојити словенско дете из Украјине. Сасвим је могуће да и српска деца убудуће буду усвајана од стране домаћих и страних педера, јер је то већ друштвено прихваћено од стране режима и њему наклоњене "друге Србије".
Чедомир Јовановић и други политичари, глумци, певачи и остале јавне личности које су профитирале у петооктобарском пучу, или су њихове каријере зависне од ДС-ових комесара за "културу", подржавају педерастију и нуде се да буду предводници поворке настраних. Да ли такви људи требају да буду узори нашој деци?

Раде Љубичић се затим осврнуо на чланак објављен у унијатском часопису "Време", под насловом "Отпор револуција".

У том напису се тврди да је петооктобарски преврат у Србији, у режији страних обавештајних служби, био толико успешан да је постао модел за пучеве широм света (осим Србије и у Украјини, Грузији, Молдавији, Ирану), и да организација плаћеника "Отпор" служи за сламање легалних државних система и дестабилизацију региона у свету. Сценарио је следећи: револуције се примењују у земљама у којима на изборима изгуби кандидат Пентагона; србијански "Отпор" се извози у циљну земљу; процес се спроводи искључиво у главним градовима; револуција се завршава јуришом на национални парламент, слично београдском оригиналу. Амблем "Отпора" - стегнута песница (коју су оригинално користили Мусолинијеви фашисти као симбол националног јединства) прилагођен бојом позадине свакој од земаља, постаје симбол те револуције.
Заиста је поразна чињеница да је Србија постала епицентар светског зла и уједно његов највећи извозник.