Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


уторак, 28. април 2009.

дан 272.

Свакодневни слободарски сабор у центру Београда, траје, упркос потпуној медијској блокади. Данас је одржано 272.заседање, које је почело молитвом.

Раде љубичић, председник Покрета 1389, рекао је да је према последњим информацијма Влада Србије и дефинитивно одустала од слања наших војника у Грузију. Упркос томе, сутра ће бити одржан протест и шетња до Министарства одбране, како им никад више не би пала на памет таква глупост и погубна одлука по Србију и њене интересе. Целокупна рашомонијада у власти око ове одлуке, показује да српски патриотски сектор када се добро организује и уједини око неке акције, као што се ујединио против слања наших војника, може да уради јако пуно и да је јачи од веома слабе и неспособне Владе. Влада се плаши реакција и притиска јасвности, а сутра ће на улицма имати протест студената, протест синдиката, који почињу од 12 часова, али и народни протест у 18 часова на Тргу!

Миленко Бодин, предеседник Студеничког Круга, позвао је све окуољене да сутра дођу у што већем броју, позову и обавесте све које знају да дођу на протест! Шетња ће бити до Министарства одбарне у ком се налази и канцеларија НАТО, која по нашем дубоком уверењу командује нашом војском, доноси одлуке и спроводи катастрофалне реформе. Та Канцеларија мора бити затворена и то је један од основних захтева овог протеста од самог почетка!

Протест сутра почиње од 18 часова, али боље је да дођете што раније и наравно у што већем броју. Биће обезбеђено озвучење(које су већ раније обезбедили сами учесници протеста), а биће и плаката, транспарената...СВИ НА ТРГ!!!