Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


уторак, 25. август 2009.

Дан 391.

Протест је почео коментаром на ноћашњи напад анархиста на амбасаду Грчке молотовљевим коктелима. Покрет 1389 осуђује сваки напад на амбасаде пријатељских земаља, у које Грчка сигурно спада јер није признала независност назови републике Косово и много је учинила за српску децу из покрајине.
Такође је најављен долазак Срба из северног дела КиМ у Београд. Њиховим вођама се прети хапшењем и физичким нападима зато што се противе доласку Еулекса. Цветковићева влада Бориса Тадића је потпуно окренула леђа косовским Србима и затворила медије за њихове проблеме.
Покрет 1389 даје пуну подршку Српском националном већу северног Косова и нада се да ће њихов протест у Београду прерасти у свесрпки сабор.