Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


уторак, 1. септембар 2009.

Дан 398.

"Очекујемо да ће увођење медијског мрака у Србији пробудити и покренути људе, нарочито новинаре, и помоћи им да схвате диктаторску природу режима и њихових западних ментора", рекао је Раде Љубичић након православне молитве.
Да ли је ова та демократска, европска Србија за коју се залажу Борис Тадић и Млађан Динкић и Чедомир Јовановић?
На овом закону је највише инсистирао Млађан Динкић, учесник небројених афера који је нанео много зла Србији. Његов пристанак да се косовски дуг пренесе са Србије на самопроглашену и од УН непризнату Републику Косово, директно је признавање исте и одрицање од права на имовину Србије на Ким која вишеструко превазилази дуг од 550 милиона долара. То је кршење Устава и чин велеиздаје.

Потом се скупу обратила Сузана Лазаревић, представник удружења "Студенички круг", речима великог српског песника Петра Петровића Његоша које верно осликавају стање у данашњој Србији:"Не бојим се од вражјега кота, нека га је ка на гори листа, но се бојим од зла домаћега". Она је истакла апсурдност европске бајке коју режим и даље продаје српском народу: да се одрекнемо свега због неких предприступних фондова - који су у условима економске кризе празни.
"Овај протест је важан зато што показује да још постоје Срби, колико год их било, који ће својим родољубљем показати да Србија није умрла", рекла је Сузана Лазаревић.

На крају протеста Раде Љубичић је подсетио на годишњицу почетка Другог светског рата у ком су процентуално и бројчано највише страдали православни словенски народи: Руси и Срби. Морамо се стално подсећати да је скоро 1,000.000 Срба зверски убијемо у Хрватској, јер многобројни политиканти и невладине организације покушавају да минимизирају српске жртве током Другог светског рата и да фалсификовањем историје фашизам представе као српски, а не европски изум.