Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


субота, 19. септембар 2009.

Дан 416. - Хапшење Радета Љубичића

Сви они који мисле да претерујемо када кажемо да је овај режим фашистички, добили су нову прилику да преиспитају свој став.
Данас је, под чудним околностима, ухапшен Раде Љубичић, председник Покрета 1389. Подсетимо се неких , не тако давних, примера демократије.
За мене лично, било би немогуће прећи преко убиства Ранка Панића и сматрати себе и даље човеком. Хапшење Жељка Марјанова због тога што је читао молитву - накнадно је разоткрило да се испод европске шминке, скупих фризура и одела крије простачко лице аутократског режима који не преза ни од чега.
На крају, трећим хапшењем Радета Љубичића разголитило се право лице домаћих европајаца, потпуно распомамљено од апсолутне моћи и искежено од силне мржње према свему што је српско, православно и традиционално.
Хапшење председника Покрета 1389 због тога што је одбио да на улици прими решење о забрани протеста који се није ни одржавао и зато што се нашао на Тргу Републике са великим  бројем чланова покрета, тројицом, доказује да је тоталитаризам у Србији достигао звездане висине. Жута полиција је растеривала са трга и грађане који су се ту нашли неким својим послом. Немојте да мислите да нешто овакво не може Вама да се деси. Очигледно да грађанске слободе у Србији, укључујући слободу кретања и изражавања мишљења, важе искључиво за сексуалне и националне мањине.
Врхунац иживљавања доживели смо у СУП 29. новембра бр. 2 где нису хтели да нам кажу где се ухапшени налази, а када се појавио његов адвокат, остављен је да чека 3 и по сата, од 21 до 00.30 часова, да би му на крају рекли да је дежурни прекршајни судија отишао пре пола сата, и то тако што је прошао поред њега.

Прихватањем Еулекса, статутом Војводине, законима о регионализацији и информисању, увлачењем Србије и БиХ у НАТО, геј парадом и хапшењима вођа патриотских организација, улази се у завршну фазу потирања и затирања свега што је српско на Балкану.
Или ћемо се против тога борити, или нас неће бити.