Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


уторак, 27. октобар 2009.

Најава - НАСТАВАК ПРОТЕСТА!

416 дана протеста на Тргу републике, 60 дана затвора организаторима, 40 дана забране окупљања... нема одустајања!


Да, да, добро сте прочитали – 416. дан протеста на Тргу републике одржаће се у среду 28. октобра 2009. године. Нисте чули за овај протест? Како је то могуће уз „ваше право да знате све“ у „демократском“ систему „на путу ка Европи“?! Управо због тога беспућа ка тамници народа - Европској унији. Протест на Тргу Републике је започео 22. јула 2008. године поводом хапшења Радована Карџића и веома брзо је израстао у државотворни народни православни сабор са три основна циља, тј захтева: 1.) НЕ уласку у Европску унију, 2.) НЕ уласку у НАТО пакт и 3.) НЕ Хашком трибуналу. Како су ови захтеви веома неподобни и супротни владајућој тоталитарној идеологији евро-атлантизма, то је ово окупљање грађана у дубоком медијском мраку, а против веома упорних организатора и учесника протеста се спроводе разноврсне репресивне криминалне мере. Ако сте израчунали да од 22. јула 2008. до 28. октобра 2009. има више од 416 дана – у праву сте! Ово окупљање на Тргу републике бележи и 60 (шездесет) дана затвора организаторима и 40 дана противуставне забране окупљања, много претњи, легитимисања, претресања, итд. Јасно је да су „европске интеграције“ ненародни и незаконит процес који покушава свим средствима да угуши све неистомишљенике. Нама ће Русија увек бити ближа од западне Европе, оних што нас бомбардоваше и убијаше нашу децу много пута само у последњих сто година (што никако не значи да их због тога треба мрзети, али не могу бити испред братске Русије).
Придружите се борби за слободу, за очување идентитета и достојанства – за поштовање народне воље, сваки дан на Тргу републике у 18 часова. Са вером у Бога до победе!