Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


четвртак, 10. септембар 2009.

Дан 407.

На почетку је редовни учесник скупа, Др Божидар Влајић, говорио о покушају да се читава борба Словена (првенствено Руса и Срба) против немачког фашизма током Другог светског рата обесмисли, искриви и да се на тај начин створи основа за извршење ревизијe резултата Другог светског рата.
Да је модел отимања територије који је примењен на КиМ дубоко укорењен у земљама које за квислиншки режим "немају алтернативу" поткрепио је подсећањем на немачку анексију Аустрије 1938. и комадање Чехословачке са одобрењем најјачих сила ондашње Европе, а данашње ЕУ. Кратко историјско памћење Срба, нарочито интелектуалне "елите", услов је да Србија бесконачно понавља грешке из прошлости.

Раде Љубичић је најавио за сутрашњи дан протеста долазак Марие Лина Века из италијанске хуманитарне организације за помоћ српској деци на КиМ. Ова добротворка српског народа је већ говорила на протесту, и то о процедуралној незаконитости Хашког суда, због чега је имала великих проблема у Италији са конзуларним представником издајничког режима.

Борка Миланков је потврдила речи Др Влајића о прекрајању историје чињеницом да су САД блокирале архиву из периода 1938.-1945.