Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


субота, 12. септембар 2009.

Дан 409.

Раде Љубичић је започео протест честитањем великог православног празника Светог Александра Невског, руског војсковође, државника и светитеља.
Затим је рекао да Покрет 1389 у потпуности подржава "Породичну шетњу" у организацији Двери српских и Српске мреже. Ова акција на цивилизован начин показује традиционалне друштвене, породичне и православне српске вредности и супротставља се дегенерисаним евроунијатским вредностима које се намећу кроз геј параду.
Покрет 1389 покушава да укаже где је извор свих тих појединачних зала која ће се умножавати све док то будемо дозвољавали: окупација Косова и Метохије, окупација Републике Српске, уништавање породице, регионализација, уништавање привреде, терор невладиних организација, закон о информисању, геј парада, бела куга, непоштовање устава, уништавање војске, губитак идентитета, медијски мрак, уништавање школства итд. Извор свега наведеног су ЕУ, НАТО и марионетска власт и њих се морамо ослободити.
Погледајмо само како функционише самопроглашена Република Косово која је под контролом ЕУ и НАТО. Да ли криминал, трговина дрогом, оружјем па чак и људима треба да нам буду узор?

На крају протеста Раде Љубичић је рекао да се захваљује РТС што је преносила конгрес Демократске странке (као некада Комунистичке партије Југославије), али да није морала, јер нас не занимају њихова унутарстраначка питања. Или је можда РТС страначка телевизија?