Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


четвртак, 14. август 2008.

Дан 23.

Данашњи протест против ненародног режима Бориса Тадића и Ивице Дачића започео је одавањем почасти минутом ћутања за мучки убијене српске дечаке у Гораждевцу на Космету пре пет година од стране шиптарских терориста. Такође су позвали власт да коначно учини нешто да кривци за ово злочиначко дело буду нађени и кажњени.
И данас су демонстранти наставили да деле заслужене поклоне политичким партијама. Овај пут су посетили Г17 и на поклом им дали полицјске лисице као симбол онога шта их чека кад сиђу са власти. Демонстранти ову партију доживљавају као мафијашку организацију која је зауела све изворе новца у Србији и прикачила се на њих као пијавица.
Након Г17, демонстранти у прошетали до Саборне цркве где су се помолили и упалили свеће за убијене српске дечаке у Гораждевцу.
Фотографије са протеста: