Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


среда, 27. август 2008.

Дан 36.

Упркос бројним нечасним претњама и застрашивањима, одржан је и 36. дан протеста оних који не пристају на то да буду робови неколицине богатих, светских владара, чије су слуге припадници владајуће коалиције наше државе.

Испровоцирани новим статутом Војводине, данашњи дан посветили смо отварању питања упућеном режиму ДС-а, којој смо у њеном седишту у Крунској улици, поставили питање: Да ли је независна Војводина пројекат Бориса Тадића и Бојана Пајтића? Дочекали су нас смушени изрази лица.
Имали смо част да данашњи говорници буду Влада Кршљанин, некадашњи дипломата и човек који је бранио Слободана Милошевића, брат Радована Караџића, Лука Караџић, који се свима захвалио на упорности и издржљивости, а као специјалан био је гост је из Француске, Шарл Шеперт из српско - француског братства, који је искритиковао потезе владе државе из које долази.
Он је управо стигао из хуманитарне посете Косову и Метохији. И нагласио да националисти Француске, никада неће заборавити француско - српско пријатељство, које нас и даље повезује.
Обавестио нас је и о чињеници, које су и они свесни, да је последња поносна нација у Европи - Србија. И из тог разлога су инсистирали на томе да се придруже нашим свакодневним протестима. Они желе да се заједно изборимо за достојанство и постојање Србије, а та борба по његовим речима, прелази границе наших прекрасних држава. Њихова закључна порука српској и светској јавности је да политички заробљеници морају бити ослобођени одмах и замењени ратним злочинцима Кушнером и Бушом.Од стране организатора, најављено је плакатирање Београда обавештењима о нашим свакодневним антирежимским протестима.
Житељи Београда су са својих прозора, као и они који су се у том тренутку ту нашли, срдачније него икада, аплаузом и осмесима, поздрављали протестну колону.
За 27. август је планирана шетња до Француског културног центра где је отворен информативни кутак ЕУ и споменика Захвалности Француској на Калемегдану где ће бити истакнут транспарент "Еулекс-окупација".

Дан 36.

Режим од јуче врши страховит притисак на организаторе протеста на Тргу Републике да прекину окупљања. Прети нам се забраном протестних шетњи а неколико људи је добило анонимне претње да ће бити пребијени или ухапшени. Прећено је и људима који су последњих дана доносили озвучење тако да су нас синоћ у један ујутру обавестили да не смеју да долазе неко време (ово покушавамо да решимо).
Истовремено члановима СРС се од синоћ шаљу лажне поруке потписане као gosrsbg (градски одбор) са следећим садржајем:
"gosrsbg: Обавестите чланство да од 26. августа (од данас) обустављамо учешће на протестним скуповима на Тргу."
Поруке се шаљу са Верата која је у власниству жутих и који иначе редовно користе Г17 Плус и ДС за обавештавање својих чланова. Ово се све поклопило са тиме да је РТС поново престао да извештава о протестима.
Не дамо да нас угасе! Настављамо протест!

Молим све који су у могућности да дођу данас на протест и позову што више људи. Такође обавестите радикале које знате да су поруке које добијају лажне.

СТОП ДИКТАТУРИ !!!

СВИ НА ТРГ У 17ч !!!