Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


уторак, 18. август 2009.

Дан 384.

Протест је почео подсећањем да се ближи велики хришћански празник Преображење Господње.
Затим је прокоментарисан рад владе у светлу изјаве министра рада и социјалне политике Расима Љајића који најављује своје повлачење јер је, како он тврди, сав посао у влади Србије сваљен на само десет људи.
Очигледно је да велики део владајуће већине избегава да се суочи и прихвати одговорност за огромне привредне, социјалне и безбедносне проблеме настале као последица спровођења политике засноване на антидржавној, превазиђеној и пропалој идеологији.
Што се тиче Косова и Метохије, постоје назнаке да до 2013. год. у покрајини неће бити НАТО војника. Летонија најављује да ће повући своје војнике из окупационих снага са Ким али и из Босне и Херцеговине, јер нема новца да финансира америчку експанзију, док Американци пребацују део својих трупа у Авганистан.
У таквој ситуацији, од кључног значаја је да до 2013. год. ојачамо и оспособимо ојађену српску војску као и да потпишемо војни споразум са Русијом.
Наравно, такве циљеве је немогуће постићи са квислиншким режимом у Србији, који има две помоћне странке: СПО и ЛДП, експозитуре НАТО-а.