Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


понедељак, 21. септембар 2009.

Дан 418. - Окупација у 26 слика

Протест данас није одржан због увођења ванредног стања.
На Тргу Републике се, око 18 часова, затекло неколико госпођа, од којих најмлађа има 55 година. Оне су легитимисане и узети су њихови подаци. Овај податак је истинит и само наизглед комичан. Ситуација је, у ствари, трагична. Број ухапшених у последња два дана од стране злочиначког, бескрупулозног режима попео се на близу 100. Србија се налази на најнижем ступњу у својој историји. Никада тежа ситуација у суштинском смислу - духовним смислу и смислу вертикале која краси (или не краси) одређене личности, па и целе народе, није била; у том смислу је Србија достигла апсолутно дно.
Јудеја је имала Ирода, а Србија Изрода и он лично је наредио чистку, рат против свега што има српске атрибуте - свим средствима. Ангажовање машинерије, која се састоји од свих безбедоносних структура, у гушењу патриотскух организација које су ослабљене медијском блокадом и без извора финансирања, подсећа на борбу Давида и Голијата и велика је бламажа режима. Сам режим, по потезима које повлачи, подсећа на звер пуштену са ланца.

Сасвим је сигурно да окупатори имају податке који говоре да је 95% грађанства против геј параде, али их мишљење њихових гласача не занима и даље желе насилно да је спроведу. Планирано је да је парада изопачења буде иницијална каписла за обрачун са патриотским организацијама, групама и појединцима. Ако треба, сазидаће нове затворе да затворе целу националну Србију, да би њихови изроди и педери могли да наследе нашу државу.

Погледајмо каквим се фашистичким средствима служи режим: Раде Љубичић је ухапшен због тога што је протест на Тргу Републике забрањен. Протест се 415 дана одржавао ИСПРЕД СПОМЕНИКА КНЕЗУ МИХАЈЛУ. На фотографијама са хапшења се види да на тргу нема никога сем случајних пролазника и полиције:



Чиме је онда Раде Љубичић нарушио јавни ред и мир? Помислио је нешто лоше? Како оправдати овакво кршење грађанских права?
Наравно, ове фотографије нећете видети ни у једном окупационом медију.