Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


уторак, 12. август 2008.

Дан 21.

Нa данашњем протесту демонстрантима су се обратили књижевник Љиљана Булатовић, Миша Вацић испред Српског Народног Покрета "1389" као и Борис Братина асистент на приштинском универзитету. Протесту су присуствовали и чланови Омладинске Иницијативе Раковице. Такође, на протесту против диктаторског режима свог брата Бориса Тадића била је његова сестра Нада Тадић.
Окупљени су још једном подржали руске мировне снаге у спречавању прозападних грузијских снага да окупирају и наставе са геноцидом у Јужној Осетији.
Протесна шетња је кренула према седишту ЛДП где је делегација протеста покушала да преда поклоне и честитеке поводом коалиције ЛДП-а и СПС-а, али се нико из ЛДП-а није појавио. Поклон се састојао од две велике фотографије Мире Марковић које су демонстранти залепили на врата седишта ЛДП-а.
Протест је прошао мирно, као што се и очекивало.