Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


петак, 29. август 2008.

Дан 38.

Упркос јакој киши и невремену протест «Стоп тиранији» одржан је на Тргу Републике у Београду по 38 пут. Око 150 демонстраната прошетало је Улицом Српских владара до зграде председништва Србије где је административној служби Бориса Тадића предала бланко оставку коју би председник Србије требао да потпише.

Нажалост Тадић није био у згради како би одмах потписао оставку а демонстранти су му за сваки случај оставили и хемијску уколико његова не буде радила. Одржавање протеста упркос лошим временским условима многи београђани су аплаузом и махњем поздравили са својих балкона.
Протест се наставља сваког дана у 17 сати!!
У петак 29. августа протесна шетња ће бити одржана до зграде Скупштине Србије у знак упозорења председнику парламента Славици Ђукућ-Дејановић која последњих дана преко режимских медија прети опозиционим посланицима избацивањем из парламента и казнама уколико за говорницом постављају питања о убиству Ранка Панића и хапшењу Радована Караџића.