Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


понедељак, 17. август 2009.

Дан 383.

Покрет 1389 очекује долазак председника Руске Федерације Дмитрија Медведева са надом да ће он сагледати реално стање у Србији, а не онакво каквим га у медијима представља комесар за пропаганду Демократске странке. Један од примера евро-унијатске пропаганде у медијима су "најгоре немачке новине" - Блиц, које су ставиле Косово на списак европских земаља, што је кршење устава и за шта би се морало одговарати пред Уставним судом.
Затим је Раде Љубичић учесницима протеста пренео поздраве братске организације Народни покрет "Отаџбина" из Косовске Митровице и њихово упозорење да је стање на КиМ алармантно јер је издајничка власт из Београда почела обрачун са патриотским снагама у покрајини.
План Бориса Тадића и његовог министра Горана Богдановића је да на кључна места поставе своје послушнике, а затим спрече даље издавање личних карата за Србе на КиМ и тако их предају у руке НАТО-а.
Чланови Народног покрета "Отаџбина" такође тврде да имају поуздане податке да је режим у Београду спреман да призна царинске пунктове на окупираном делу земље.
"Инсистирамо на моралној и материјалној помоћи Србима у покрајини, и на присуству органа Србије на КиМ у складу са Резолуцијом 1244" закључено је на крају протеста.