Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


петак, 4. септембар 2009.

Дан 401.

На почетку протеста, Раде Љубичић се осврнуо на написе дневних новина "Пресс", које су дошле у посед докумената који доказују да је Хашки трибунал заташкавао аферу о трговини органима најмање 300 Срба од стране Шиптарских терориста на северу Албаније. Жртве су након операција убијане или умирале од последица захвета. По хашком налогу је уништено 2500 материјалних доказа, првенствено медицински материјал из куће у којој су вршене операције.
Један од вођа терориста на КиМ, Рамуш Харадинај, је само због овог злочина требао да добије најмање доживотну робију, ако не смртну казну. Невероватна чињеница да је он ослобођен говори да је Хашки трибунал политички орган који служи да се аболирају ЕУ и НАТО, а сва кривица свали на Србију.
Такође је невероватна чињеница да се Русија, која није директно заинтересована страна, залаже за прекид рада трибунала, док режим у Србији сматра сарадњу са њим својим приоритетом, пружајући тако, на нашу штету, алиби зликовцима који су одговорни за све што се догађало на Балкану током деведесетих година.

Покрет 1389 сматра да, због кривичних дела прикривања доказа, потпомагање тероризма и дугогодишњег бесправног задржавања киднапованих лица, руководство Хашког трибунала треба што пре да одговара.

Протест је затим прекинут због јаке кише.

1 коментар:

  1. Злочин вађења органа живим и здравим људима превазилази настрашније хорор филмове. Заташкавање тог стравичног злочина је слика и прилика не само Хага већ и целе политике Запада према Србима.

    ОдговориИзбриши