Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


уторак, 3. новембар 2009.

Да ли је Србија окупирана?

02. новембра око 18 часова догодило се нешто страшно. На Тргу републике у престоници Србије, ухапшена су два грађанина, јер су на такозваном „Берлинском зиду“ који је немачки „Гете институт“ поставио ради обележавања 20 година од пада Берлинског зида, написали белом бојом графит „КОСОВО ЈЕ СРБИЈА“. Иначе, „Гете институт“ је позвао грађане да украсе зид графитима, тако да је скоро цео зид од картона већ био потпуно ишаран у тренутку хапшења. Али овај графит који позива на очување свете српске земље је засметао Полицији, која је одмах предузела хапшење. Наглашавамо да је површина апсолутно предвиђена за графите и да је већ начињено око стотину графита који, наравно, нису санкционисани. Један од ухапшених је Вујић Јован, архитекта из Земуна, а други је избеглица са Косова и Метохије, Апостоловић Радисав – обојица присталице Покрета 1389.
Ово је друго, директно и озбиљно кршење Устава Републике Србије, од стране режима Бориса Тадића у последња три дана. Претходно гажење правног поретка је била забрана свакодневног протеста против евро-атлантских интеграција на Тргу републике Покрету 1389 - без образложења.          
Овакви потези су директно кршење референдумског Устава Републике Србије и завођење диктатуре са анти-српским елементима. Епицентар ове диктатуре је Брисел који повлачи неразумне потезе, не би ли по сваку цену сачувао про-западну власт у Београду. Захтевамо од државних власти да поштују Устав, законе и основна људска права и слободе. Захтевамо да се престане са прогоном патриотских удружења и њихових чланова, а такође и да престане медијско линчовање најгнуснијим клеветама. Нећемо дозволити да власт прогласи „насилником“ или „фашистом“ сваког ко жели јавно да изнесе своје неслагање са званичном политиком. Не заборавимо да је фашизам био државни систем, а не грађански покрет, и да ова власт има све више друштвено и међународно неприхватљивих својстава. Режим лицемерно заговара ненасиље, али у пракси користи силу како би спречио родољубе да изађу у јавност и изнесу критику на рачун потеза власти. То није демократија. То је узурпација и диктатура. Живела слободна Србија!  

Ево и графита о коме је реч, у позадини се виде други "дозвољени" графити:


3 коментара:

  1. Србија јесте окупирана.
    Говорило се много о томе и на Протесту и писало на бившем блогу.

    Иде се на то да се Срби полако привикавају на "нове реалности". Ове тзв. реалности су много година уназад креиране у лабараторијама Запада.
    Последњи догађаји у вези статуса Војводине то потврђују.

    Рећи да је Косово Србија је на Западу поодавно постао деликт. Најстрашније је то да и у Србији изјава: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, постаје деликт! Управо на овоме и ради власт, бившег човека, Бориса Тадића.

    КОСМЕТ јесте СРБИЈА и то није политички став, већ ЧИЊЕНИЦА.

    Уколико РТС не нагласи: такозвана влада Косова, такозвана Косовска полиција, такозвани КЕК... , шта треба очекивати од других медија у Србији?
    Иза РТС-а стоји влада. Да!

    Верујем да је тачно да Румунским навијачима, недавно, није било дозвољено да унесу на "Маракану" транспарент: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, због ето политичке садржине?!

    Опасно се и грдно вара свако ко мисли да ће нам бити боље уколико занемаримо Космет зарад неких обећаних "добара".
    Космет је прожет за сваку пору нашег националног бића.
    Привремена добит, за одрицање од Космета је удица коју су бациле људске љуштуре са Запада.
    Ово је мамац са којим хоће да нам са имовином узму и Чојство и Јунаштво. Образ и Част.

    Бранећи Космет, браним породицу, браним економију, браним све вредно битисања на овом простору, ма колико мој допринос свему томе био незнатан.

    Догодине у Призрену.
    Ваистину у Призрену!

    ОдговориИзбриши
  2. Рећи или написати да је Косово Србија изгледа полако постаје озбиљан деликт у Србији.
    Наглашавам, када кажемо или напишемо - Косово је Србија, ми не причамо о политици већ истичемо чињеницу.

    Споменик "моралној громади" Билу Клинтону у Приштини је само једна од слика и прилика скарадности пројекта такозваног независног Косова.

    ОдговориИзбриши
  3. "Нема тог БАЛКАНСКОГ ЗИДА чије подизање Немачка није подржала од пада Берлинског зида 09.новембра 1989. наовамо - између бивших југословенских република, између Србије и њених АВНОЈ-евских покрајина (иначе, производа система који се сад у "eU" држи да је једнако "тоталитаран" као и нацистички), и између народа који живи на том простору. Што се она више уједињавала , то је више подстицала разграђивање других - нешто стидљивије кад је реч о Совјетском Савезу, али са пуном снагом и бруталношћу на простору бивше СФР Југославије ."

    NSPM.rs Aleksandar Pavic

    ОдговориИзбриши