Обавештења!

У потпуности се ограђујемо од садржаја на интернет порталима www.snp1389.rs, као и www.srpskinacionalisti.com. Ради се о изјавама појединаца који иступају нелегално у име Српског Народног Покрета 1389. Исти немају право да дају изјаве у име Српског Народног Покрета 1389, као и изјаве везане за акције и деловања поменутог покрета.


среда, 20. август 2008.

Дан 29.

Група од око 50 учесника свакодневног народног протеста "Стоп тиранији", углавном чланови Покрета 1389, по завршетку протесне шетње остала је у центру града како би присуствовала дочеку најбољег српског пливача Милорада Чавића.
Демонстранти су испред Скупштине града Београда донели транспарнет "Радован Караџић" као и слике ратног лидера босанских Срба. Неколико хиљада окупљених људи скандирало је заједно са њима "Радован Караџић" и "Косово је Србија" а транспарент је више пута приказан у директном ТВ преносу на РТС. Ово је већ други пут да се изводи ова врста акције јер су учесници протеста организовано и са транспарентима боравили и на Сабору трубача у Гучи. На овај начин помаже се пробијању медијске блокаде која прати протест од његовог почетка.

Нема коментара:

Постави коментар